Το "The Marketing Hub" είναι ένας νέος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει στόχο να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους marketers της χώρας μας.

Ποιοι Είμαστε

Μέσω στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους οργανισμούς marketing του κόσμου, φέρνουμε στην Ελλάδα τις πιο σύγχρονες και διεθνώς πετυχημένες πρακτικές.

Παράλληλα, επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες δικτύωσης για τους ανθρώπους της ευρύτερης κοινότητας του marketing στη χώρα μας και στο εξωτερικό, βοηθώντας τους να πετύχουν τους στόχους τους σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Το marketing αγκαλιάζει κάθε πτυχή της ζωής του ανθρώπου. Κάθε στιγμή είμαστε προμηθευτές ή καταναλωτές προϊόντων ή υπηρεσιών.

Η φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε στον σημαντικό ρόλο του marketing στην κοινωνία. Στις εταιρίες με κερδοσκοπικό ή μη χαρακτήρα. Σε ιδιωτικούς ή δημόσιους οργανισμούς, σε start up, σε μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στα ψηφιακά forums, στον κάθε επαγγελματία, στον κάθε άνθρωπο.

Θέλουμε να επανατοποθετήσουμε το marketing στην ελληνική αγορά και να κάνουμε γνωστή την αξία του και στα ευρύτερα κοινωνικά στρώματα. Να μεταλαμπαδεύσουμε τον ολιστικό χαρακτήρα του marketing.

Make a better world –
Make a better world –
Make a better world –
Make a better world –
Make a better world –
Through marketing –
Through marketing –
Through marketing –
Through marketing –
Through marketing –

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο μέσω του marketing.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Nα είμαστε το σημείο αναφοράς για το marketing στη χώρα μας, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη, σημαντικότερη και πιο ενεργή κοινότητα marketers στην Ελληνική αγορά.

Οι αξίες μας

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η καινοτομία είναι σύμφυτη της προόδου και των αλλαγών. Είναι η σύνθεση του καινούργιου και της τομής που αυτό δημιουργεί στην αγορά και την κοινωνία. Marketing και καινοτομία συμπορεύονται και είναι οι παραγωγοί αξίας σε όλα τα επίπεδα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Eπιθυμία μας είναι η πολύπλευρη συνεργασία μεταξύ όλων των μελών του marketing community. Mεταξύ ακαδημαϊκής κοινότητας, σπουδαστών, marketers, marketing services providers, επιχειρηματιών κλπ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το marketing σήμερα έχει τη δυνατότητα από cost center, όπως θεωρείται, να μετατραπεί σε ένα profit center για κάθε επιχείρηση. Να αναδείξει την αξία του με μετρήσιμο και επιστημονικό τρόπο, έχοντας ηγετικό ρόλο στην κοινωνία μας.

ΓΝΩΣΗ

Το “The Marketing Hub” φιλοδοξεί να αποτελεί τον κορυφαίο κόμβο αξιόπιστης, χρήσιμης και υψηλής αξίας γνώσης και περιεχομένου γύρω από όλους τους τομείς του marketing, για όλα τα μέλη της ελληνικής κοινότητας.

INCLUSIVE & EXCLUSIVE

Το “Τhe Marketing Hub” είναι μια ανοιχτή κοινότητα, και επιθυμούμε να είμαστε κόμβος συνάντησης για όλους τους marketers αλλά και τους φίλους του marketing. Ταυτόχρονα, αναγνωρίζουμε ότι ο κλάδος μας είναι μια μεγάλη οικογένεια, στην οποία υπάρχουν επιμέρους ομάδες με πιο συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και ανάγκες.

ΗΘΙΚΗ

Οφείλουμε να επανατοποθετήσουμε το marketing στην καρδιά και το μυαλό των ανθρώπων. Να δημιουργήσουμε νέους θετικούς συνειρμούς και αντιλήψεις για τον καθοριστικό ρόλο του και την αξία του επαγγέλματος του marketer στην βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας.